Koe ja tunne

Nouse luontoni lovesta - joogaretriitti

Klikkaa aloituspäivämäärä aktiiviseksi ja siirry ostamaan. Tule loihtimaan ja vahvistamaan omaa luontoasi luonnon keskelle maagisen kauniiseen Puukarin Pysäkkiin Pohjois-Karjalan Sydämeen Valtimoon. Tällä retriitillä myyttinen lovi, josta luontomme herätetään, toimii meille loputtoman luovuuden ja inspiraation lähteenä.

PUUKARIN PYSÄHDYS

105 € Haaveiletko tunnelmallisesta hyvinvointilomasta ottaen luonnossa rauhoittavia metsäkylpyjä ja herkutellen puhtaita pohjoiskarjalaisia herkkuja hyvän olon majatalossa? Puukarin Pysäkillä voit osallistua aktiviteetteihin, jotka lisäävät yleistä terveyttä ja yhteyttä itseemme, rakkaisiin ja luontoon.

Savusaunapysähdys Puukarin Pysäkillä

185€ Elämyksien listalla sinua odottaa ikisuosikki: Savusauna. Tunnelmallinen ilta sisältää savusaunomista, saunaherkkuja ja illallisen.

Hirsisaunapysähdys Puukarin Pysäkillä

185€ Puukarin hirsisaunassa koet aitoa pysähtymistä. Kylpijää odottavat tuoksuvat kuusenoksat, jotka erittävät keuhkoja puhdistavaa eteeristä öljyä.

Yleinen Savusaunavuoro

25 eur/hlö Majatalon yleinen savusauna antaa meille jokaiselle mahdollisuuden kokea riihisavusaunan ihmeellinen tunnelma ja lämpö.

Nimikkopuu Paalajanvaaralta

120€ Hanki itsellesi tai läheisellesi kauniilla nimikyltillä koristettu nimikkopuu Paalajanvaaran laelta ja tue mestän luonnollista elämänkaarta.

MAJATALOSTA MAJATALOON PYÖRÄVAELLUS

580€/hlö/4 vrk, 5 päivää Majatalosta majataloon pyörävaellus kylästä kylään halki karjalanpiirakka maan

Savusaunailta vanhassa riihessä

450€ Ota irtiotto arjesta ja koe rentouttavia elämyksiä. Savusaunailta vanhassa riihessä on tunnelmallinen lisä yritystilaisuuksiin ja illanviettoihin sekä laatuaikaan perheen ja ystävien kanssa.

Etätyö luonnon helmassa

ETÄTYÖ LUONNON HELMASSA Tarvitsetko maisemanvaihdosta kotikonttorilta, teetkö tutkielmaa, etsitkö residenssi työskentelytilaa, vai tarvitsetko rauhallisempaa työympäristöä kirjoittamista varten? Lähde Pohjois-Karjalan vaaramaisemiin inspiroitumaan ympäröivästä luonnosta!
2 hlö
10
1 Makuuhuonetta
Oma kylpyhuone
Tupakointi kielletty

Lahjakortti 20€

20€ Haluatko muistaa ystävääsi Puukarin Pysäkin mauin ja tunnelmin? Lahjakortilla voi ostaa mm. Puukarin yrttiteetä ja muuta pientä mukavaa.

Puukarissa on ikimuistoinen saunaelämys Sinulle

“This was the perfect evening. I wouldn’t change anything.”— TANSKALAINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ

Miltä tuntuu viettää iltaa vanhassa riihessä savusaunoen, maistellen käsintehtyjä karhumakkaroita, pulahtaa virkistävään jokeen?

Majatalon savusaunassa koet syvää suomalaista alkuperäistä tunnelmaa.  Savusaunassa ei kiirehditä, vaan annetaan monta tuntia lämminneiden kivien antaa hellivät löylyt.

Majatalon savusauna on vanha riihi. Riihi oli paikka, jossa puitiin ennen vanhaan viljat. Tänä päivänä riihen savusaunassa rukiin oljet muistuttavat riihen entisajan tarkoituksesta ja saunojat saavat istua saunassa olkien päällä. Riihisavusaunan tunnelman luo myös se, ettei saunassa ole sähköjä eikä juoksevaa vettä. Pukuhuoneena on ruumennusosa, jonka yhdessä nurkassa lämpöä ja valoa tilaan tuo pieni takka.