Koe ja tunne

PETI JA PATIKKA -RETKIPAKETTI

95€/hlö/vrk Tervetuloa ruskalomalle Puukarin Pysäkkiin! Voimaannu syksyn raikkaasta säästä. Luonnon värien hehkun ja liikkumisen kautta energiaa talveen. Alueelta löytyy paljon hienoja retkeilyreittejä virkistäytymiseen. Täysihoitopaketti: Patikointieväät saat majatalosta.

Majatalon joulu

385€ Majatalon joulu sisältää tunnelmallista yhdessäoloa ja Anni-emännän jouluherkkuja maalaisromanttisessa miljöössä! Lämpimästi tervetuloa viettämään perinteistä Majatalon joulua lumisten vaarojen Pohjois-Karjalaan, Valtimolle. Meillä aika pysähtyy ja voit nauttia hetkestä.

Savusaunailta vanhassa riihessä

350€ Ruskakausi on alkanut ja mikä sen parempaa väriloiston keskellä kuin ottaa irtiotto arjesta ja kokea rentouttavia elämyksiä. Savusaunailta vanhassa riihessä on tunnelmallinen lisä yritystilaisuuksiin ja illanviettoihin sekä laatuaikaan perheen ja ystävien kanssa!

Etätyö luonnon rauhassa

LUONNON HELMAAN! Tarvitsetko maisemanvaihdosta kotikonttorilta, teetkö tutkielmaa, etsitkö residenssi työskentelytilaa, vai tarvitsetko rauhallisempaa työympäristöä kirjoittamista varten? Lähde Pohjois-Karjalan vaaramaisemiin inspiroitumaan ympäröivästä luonnosta!
2 hlö
10
1 Makuuhuonetta
Oma kylpyhuone
Tupakointi kielletty

Puukarissa on ikimuistoinen saunaelämys Sinulle

“This was the perfect evening. I wouldn’t change anything.”— TANSKALAINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ

Miltä tuntuu viettää iltaa vanhassa riihessä savusaunoen, maistellen käsintehtyjä karhumakkaroita, pulahtaa virkistävään jokeen?

Majatalon savusaunassa koet syvää suomalaista alkuperäistä tunnelmaa.  Savusaunassa ei kiirehditä, vaan annetaan monta tuntia lämminneiden kivien antaa hellivät löylyt.

Majatalon savusauna on vanha riihi. Riihi oli paikka, jossa puitiin ennen vanhaan viljat. Tänä päivänä riihen savusaunassa rukiin oljet muistuttavat riihen entisajan tarkoituksesta ja saunojat saavat istua saunassa olkien päällä. Riihisavusaunan tunnelman luo myös se, ettei saunassa ole sähköjä eikä juoksevaa vettä. Pukuhuoneena on ruumennusosa, jonka yhdessä nurkassa lämpöä ja valoa tilaan tuo pieni takka.