Majoitus

Viihtyisää aamiaismajoitusta

 • Huom! 15.8. - 31.12.2022 Tarjoamme majoitusta yksittäisille majoittujille vain viikonloppuisin pe-su. Ryhmille alk. 6 hlöä tilauksesta myös muulloin.
   

Majatalo Puukarin Pysäkki on tarjoaa viihtyisää ja taatusti yksilöllistä majoitusta Ylä-Karjalan Valtimolla. Huippupisteet asiakkailta saanut Puukarin Pysäkki sijaitsee valtatie 6:n varressa, alle tunnin ajomatkan päässä Vuokatista ja Kolilta. 

8 huonetta ja huoneistoa, joista yksi on sviitti ja yksi perhe/lemmikkihuoneisto. Voit valita huoneen omalla kylpyhuoneella tai huoneellasi on kahden huoneen yhteinen kylpyhuone. Hintaan kuuluu runsas karjalainen aamupala sekä iltasauna. 

Majatalon huoneet sijaitsevat kolmessa eri talossa: Päätalo, Vierastalo ja Pihapirtti. Päätalon yläkerrassa on huoneet I ja II sekä Sviitti. Vierastalo Rinteelän alakerrassa on Aino ja Pekka sekä yläkerrassa Sampo ja Liisa. Pihapirtti on mainio tila perheille; moni myös haluaa majoittua tänne lemmikkien kanssa.

Huoneiden sisustukseen on käytetty puuta, pellavaa ja puuvillaa. Taide ja paikallinen käsityö näkyvät myös. Anna ihosi nauttia - meillä käyteteään vain luomupesuaineita. Myös pyyhkeet ja liinavaatteet pestään hellävaroen ekologisilla pesuaineilla ja kuivataan ulkona. Mikään ei voita ulkona kuivattujen lakanoiden raikasta tuoksua.

Majoituksen hintaan kuuluu aina runsas karjalainen aamupala sekä iltasauna.

 • Majoitusvaihtoehtoja 1-20 hengelle
 • Runsas aamiainen
 • Iltasauna, jokaisella huoneella oma vuoro
 • Savuttomat huoneet
 • Ilmainen pysäköinti
 • Ilmainen wifi
 • uintimahdollisuus läheisellä joella

Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Hinnat

 • B&B yhdelle 89 €/hlö/vrk

 • B&B kahdelle 122 € -138 €/vrk

 • B&B kahdelle (sviitti) 158 €/vrk

 • B&B Pihapirtti kahdelle 158 € /vrk

 • Pihapirtissä lisävuode 38 eur/hlö (mahdollisuus 4 lisävuoteeseen). Pihapirtin perhehinta 198 €/vrk/2 aikuista ja 2 lasta (0-12v.)

 • Rinteelän huoneistossa lisävuode 38 eur/hlö (mahdollisuus 4 lisävuoteeseen). Huoneiston perhehinta 198 €/vrk/2 aikuista ja 2 lasta (0-12v.)


 Olemme koiraystävällinen ja hyväksi haukuttu majatalo, joten emme veloita lemmikkimaksua ollenkaan.

Kahden hengen huone - Twin

138 € Kahden hengen tilava twin huone omalla kylpyhuoneella. Huone on sisustettu puuhuonekaluilla ja huone on tilava 20 m2. Vierastalo Rinteelän yläkerrassa sijaitsevan huoneen aulatiloista löytyy kirjasto, josta voi lainata lukemista. Aulasta löytyy myös televisio sekä vedenkeitin.
2 hlö
20
1 Makuuhuonetta
Oma kylpyhuone
Oma wc
Tupakointi kielletty

Kahden hengen huone - Twin - Jaettu kylpyhuone

108 € Kahdella huoneella on jaettu kylpyhuone, joka sijaitsee heti huoneiden vieressä.
2 hlö
10
2 Makuuhuonetta
Tupakointi kielletty

Pihapirtti

158 €/vrk Erillinen hirsirakennus, joka on hyvä majoitustila niin perheelle kuin koirien kanssa matkustaville.
2-6 hlö
60
1 Makuuhuonetta
Oma kylpyhuone
Oma wc
Lemmikit sallittu
Tupakointi kielletty

Sviitti

156 € Sviitti on kahden huoneen junior sviitti, jolla on oma kylpyhuone ja parveke. Huonehintaan kuuluu aamiainen,huonekohtainen saunavuoro ja liinavaatteet.
Oma kylpyhuone
Oma wc
Tupakointi kielletty

Rinteelän huoneisto

138€ Erillisen 50-luvun vierastalon alakerran huoneisto, joka on hyvä majoitustila perheelle, ryhmille sekä koirien kanssa matkustaville.
2-6 hlö
60
2 Makuuhuonetta
Oma kylpyhuone
Oma wc
Lemmikit sallittu
Tupakointi kielletty

“Kiva maalaistunnelma, jossa pihapiirissä myös kotieläimiä. Majoitustiloja eri rakennuksissa. Koiraperheen kohde, jossa myös majoitustiloja koirien kanssa yöpyville.” — ARVOSTELU, TRIPADVISOR
“Aitoa ja tuoretta maalais(luomu)ruokaa aamiaisella vanhassa tuvassa - taatusti erilaista bulkkihotelleihin verrattuna. Siistit huoneet, sauna...” — ARVOSTELU, BOOKING.COM