1. Kurssi Juureen tehty ruisleipä

1. Kurssi Juureen tehty ruisleipä


Leivinuuni on karjalaisen keittiön sydän ja sydämenmaku on hapan. Väkevä, hapanjuureen valmistettu ruisleipä on siis luonnollisesti arkiruuan kulmakivi, jota leivottiin viikoittain. Puukarin Pysäkki on erityisen tunnettu ikiaikaiseen juureen leivotusta luomuruisleivästään. Tällä verkkokurssilla emännät neuvovat, kuinka pääset nauttimaan Karjalan rakkainta makua omassa kotikeittiössä. Kurssilla aloitetaan oma juuri sekä herätellään nukkuvaa. Taikinan valmistus on prosessi, jossa maltti on valttia. Leivän monet muodot tulevat tutuiksi: limpun pyöritys, reikäleivän muotoilu ja tyhjien taikominen. Taikinasta otetaan juuri seuraavaa leivontakertaa varten, tästä juuresta saat ikuisen parhaan ystävän. Paista ja maista!

Verkkokurssi maksuun sisältyy kaikki videomateriaali ja reseptit, jossa käydään läpi yksityiskohtaisesti ruisleivänleivonta. Pääset mukaan myös Kaks Korhoskaa suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat esittää lisäkysymyksiä, saat vertaistukea muilta leipojilta. Ryhmään lisätään reseptiikkaa ruokiin, joita voi uunissa hauduttaa. Kaks Korhoskaa Facebook-ryhmässä on myös osio verkkokurssin ostaneille mahdollisuus päästä näkemään poisleikattuja pätkiä kurssienteossa.

Kaikkiivaa rukkiine leipä elättää! Oha näit syksysii päivii ja rukkiisii leipii

39 €
Tarkista kenttä
Hinta: 39,00 €

Katso myös nämä

3. Kurssi Karjalaiset piirakat

”Piirakasta emäntä tunnetaan” Karjalanpiirakka on kenties kaikkein tunnetuin karjalainen ruoka, mutta samasta...
39€

PETI JA PATIKKA -RETKIPAKETTI

Tervetuloa ruskalomalle Puukarin Pysäkkiin! Voimaannu syksyn raikkaasta säästä. Luonnon värien hehkun ja...
95€/hlö/vrk

2. Kurssi Neljä villiyrttiä

Verkkokurssilla pääset mukaan yrttien ihmeelliseen maailmaan. Haemme raaka-aineet Majatalon puutarhasta ja...
39€