Tulossa pian: 4. Kurssi Hapanmaitotuottet

Tulossa pian: 4. Kurssi Hapanmaitotuottet


Kevät ja kesä olivat maitoruokien aikaa. Maitoruuat olivat arvossaan, onhan hyvä karjaonni talon siunaus. Hapattaminen oli yleistä, koska näin maito saatiin säilymään pidempää kylmätilojen puuttuessa. Hapantuotteita on helppo tehdä itse kotona! Tällä kurssilla opit valmistamaan herkullisia hapantuotteita kotona.

Tulossa pian

Katso myös nämä

1. Kurssi Juureen tehty ruisleipä

Leivinuuni on karjalaisen keittiön sydän ja sydämenmaku on hapan. Väkevä, hapanjuureen valmistettu ruisleipä...
39 €

3. Kurssi Karjalaiset piirakat

”Piirakasta emäntä tunnetaan” Karjalanpiirakka on kenties kaikkein tunnetuin karjalainen ruoka, mutta samasta...
39€

Karjalainen ilta

Karjalainen illallinen tarjoillaan tunnelmallisessa pirtissä, yhdessä nauttien ison pirttipöydän...
48€