Tulossa pian: 4. Kurssi Hapanmaitotuottet

Tulossa pian: 4. Kurssi Hapanmaitotuottet


Kevät ja kesä olivat maitoruokien aikaa. Maitoruuat olivat arvossaan, onhan hyvä karjaonni talon siunaus. Hapattaminen oli yleistä, koska näin maito saatiin säilymään pidempää kylmätilojen puuttuessa. Hapantuotteita on helppo tehdä itse kotona! Tällä kurssilla opit valmistamaan herkullisia hapantuotteita kotona.

Tulossa pian

Katso myös nämä

1. Kurssi Juureen tehty ruisleipä

Leivinuuni on karjalaisen keittiön sydän ja sydämenmaku on hapan. Väkevä, hapanjuureen valmistettu ruisleipä...
39 €

Tulossa pian: 3. Kurssi Karjalaiset piirakat

”Piirakasta emäntä tunnetaan” Karjalanpiirakka on kenties kaikkein tunnetuin karjalainen ruoka, mutta samasta...
Tulossa pian

Tulossa pian: 5. Kurssi Perinteisiä Jälkiruokia

Uunirahka, mustikkakukko, hapanletut ja marjamämmi. Tuntemattomia suuruuksia, herkullisia tuttuja makuja....
Tulossa pian