Tulossa pian: 5. Kurssi Perinteisiä Jälkiruokia

Tulossa pian: 5. Kurssi Perinteisiä Jälkiruokia


Perinteinen jälkiruoka on marjoilla makeutettu, viljaisa ja hapan. Hapanlettu on leivontapäivän nopea herkku, uunirahka ja mustikkakukko tulevat uunin jälkilämmössä kuin itsestään. Marjamämmi on perinteinen ja moniin eri variaatioihin taipuva herkku, joka sopii niin jälkiruuaksi kuin välipalaksi. Tällä verkkokurssilla opit tekemään perinteisiä jälkiruokia, jotka tulevat kuin itsestään uunin lämmössä ja maistuvat taivaallisen muhevalta.

Tulossa pian

Katso myös nämä

2. Kurssi Neljä villiyrttiä

Verkkokurssilla pääset mukaan yrttien ihmeelliseen maailmaan. Haemme raaka-aineet Majatalon puutarhasta ja...
39€

1. Kurssi Juureen tehty ruisleipä

Leivinuuni on karjalaisen keittiön sydän ja sydämenmaku on hapan. Väkevä, hapanjuureen valmistettu ruisleipä...
39 €

Tulossa pian: 3. Kurssi Karjalaiset piirakat

”Piirakasta emäntä tunnetaan” Karjalanpiirakka on kenties kaikkein tunnetuin karjalainen ruoka, mutta samasta...
Tulossa pian