3. Kurssi Karjalaiset piirakat

3. Kurssi Karjalaiset piirakat


Piirakasta emäntä tunnetaan

Karjalanpiirakka on kenties kaikkein tunnetuin karjalainen ruoka, mutta samasta piirakkataikinasta syntyvät myös herkulliset supikkaat, sultsinat ja sulhaspiirakat. Pulikoi, täytä, paista ja maista! Perinteiset piirakat täytettiin ohralla ja voideltiin runsaalla voilla, olivathan piirakat alkuun pyhäruokaa. Ohralla täytetään myös sulhaspiirakka, jota perinteisesti tehtiin mieluisalle kosijaehdokkaalle. Makea lanttu on yksi käytetyimpiä juureksia itäsuomalaisessa ruokaperinteessä ja se sopii erinomaisesti rukiin kaveriksi makeissa supikkaissa. Pyhäpäivänä paistellaan sultsinat hellanlevyllä ja täytetään mannapuurolla, syödään sormet voissa heti lämpimänä. Tällä verkkokurssilla perehdytään piirakan valmistuksen saloihin, opetellaan pulikan käyttöä ja erilaisia rypytystapoja. Tervetuloa mukaan!

39€
Tarkista kenttä
Hinta: 39,00 €

Katso myös nämä

1. Kurssi Juureen tehty ruisleipä

Leivinuuni on karjalaisen keittiön sydän ja sydämenmaku on hapan. Väkevä, hapanjuureen valmistettu ruisleipä...
39 €

2. Kurssi Neljä villiyrttiä

Verkkokurssilla pääset mukaan yrttien ihmeelliseen maailmaan. Haemme raaka-aineet Majatalon puutarhasta ja...
39€