Anna Poikolan Pop-up hoitola 26.5-5.6.2021

Anna Poikolan Pop-up hoitola 26.5-5.6.2021

Kajaanintie 844, 75700 Valtimo

ANNA POIKOLAN POP-UP HOITOLA 26.5-5.6.2021

Kaipaatko hemmottelua, lepoa ja tukea omien voimavarojen hallintaan? 

Tervetuloa Anna Poikolan pop-up-hoitolaan Puukarin Pysäkille! Tarjolla seuraavia hoitoja: intuitiivinen energiahoito ja kvanttihypnoosi.

 

Intuitiivinen energiahoito

Energiahoito on hoitoa ja tukea, vahvistusta omille sisäisille tuntemuksille. Voi antautua vastaanottamaan ja toisaalta kohtaamaan pintaan tulevia asioita, jotta niistä voi oikealla hetkellä päästää irti. Joskus tarvitsee vielä työstää asioita ja joskus hoidoissa avautuu tukoksia, jolloin voi todella kokea olemisen keveyttä. Hoidon tavoitteena on puhdistaa alitajuntaasi, avata tunnelukkoja ja vahvistaa omaa Sielu yhteyttä. 

Jotkut nukkuvat hoidon ajan, jotkut tuntevat virtauksia ja lämmönvaihteluita, näkevät värejä tai mielikuvien välähdyksiä. Joskus hoidon tarkoitus voi olla myös nähdyksi tuleminen (etenkin itselle) ylipäätään vastaanottamisen harjoittelu, mielen kontrollista irtipäästäminen. Annan ohjaus on turvallista ja sallivaa. Etenemme oman tahtosi ja toivomuksiesi mukaan. Sen vuoksi olemme varanneet hetken aikaa jutusteluun ennen ja jälkeen hoidon. 

Energiahoito 60€

Kesto n. 1h (varaa aikaa 1,5h)

 

Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosin lähtökohtana on oman intuitiivisen tiedon ja viisauden kuuleminen. Voit tulla hakemaan vastauksia elämäsi muutoskohtiin, löytää vahvistusta ja tukea omaan sisäiseen ääneen sekä vain ihan uteliaisuuttaan. Menetelmässä ei pinnistetä eikä suoriteta vaan harjoitellaan antautumista ja hyväksymistä olla juuri sitä mitä on.

Kvanttihypnoosi eroaa tavallisesta hypnoosista siinä, että jälkeenpäin muistat kaiken kokemasi ja saat samalla energiahoitoa. Kvantti sisältää alun keskustelun, rentoutumisen, ohjaamisen omalle intuitiolle sekä rauhallisen laskeutumisen loppukeskusteluineen. 

Kvanttihypnoosi 80€

Kesto n. 3h

 

Lisätiedot ja varaukset: www.valkoinenkorppi.com

 

 
Hinnat alkaen 60€/hlö
Kajaanintie 844, 75700 Valtimo

Katso myös nämä

Karjalainen ilta

Karjalainen illallinen tarjoillaan tunnelmallisessa pirtissä, yhdessä nauttien ison pirttipöydän...
56€

Savusaunapysähdys

Saunapolku vanhanajan riihisavusaunaan. Tunnelmallinen ilta sisältää savusaunomista, saunaherkkuja ja...
185€

Karjalainen lounas ryhmille

Koe karjalaisen ruokaperinteen herkut, villiyrteillä ja oman tilan tuotteilla valmistettuina. Keittiön sydän...
28€