Verkkokurssit

Lähde matkalle ensimmäisen luokan emännäksi Kahen Korhoskan kanssa

Miten syntyy perinteinen, juureen leivottu ruisleipä? Entä mitä mahtavat olla perinteiset karjalaiset jälkiruuat?

Verkkokursseillamme perehdytämme sinut myös piirakan valmistuksen saloihin.

1. Kurssi Juureen tehty ruisleipä

39 € Leivinuuni on karjalaisen keittiön sydän ja sydämenmaku on hapan. Väkevä, hapanjuureen valmistettu ruisleipä...

2. Kurssi Neljä villiyrttiä

39€ Verkkokurssilla pääset mukaan yrttien ihmeelliseen maailmaan. Haemme raaka-aineet Majatalon puutarhasta ja...

Tulossa pian: 3. Kurssi Karjalaiset piirakat

Tulossa pian ”Piirakasta emäntä tunnetaan” Karjalanpiirakka on kenties kaikkein tunnetuin karjalainen ruoka, mutta samasta...

Tulossa pian: 4. Kurssi Hapanmaitotuottet

Tulossa pian Kevät ja kesä olivat maitoruokien aikaa. Maitoruuat olivat arvossaan, onhan hyvä karjaonni talon siunaus....

Tulossa pian: 5. Kurssi Perinteisiä Jälkiruokia

Tulossa pian Uunirahka, mustikkakukko, hapanletut ja marjamämmi. Tuntemattomia suuruuksia, herkullisia tuttuja makuja....